Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Information om försäkring i inloggat läge

Hej,

Jag undrar om jag kan se hur mycket min försäkring har utvecklat sig om jag loggar in på er sida? Och kan jag se om jag har något skydd på min försäkring?

Kommentarer

 • Hej Elisabeth,

  Om du har en fondförvaltad försäkring hos SPP har du självklart möjlighet att följa utveckling av dina fonder. Detta gör du i inloggat läge på vår internettjänst under respektive försäkring. Där kan du se utveckling under olika perioder, vilka fonder du har i dagsläget samt aktuellt värde på försäkringen.

  Det är även här du har möjlighet att byta fonder om du skulle vilja det. Hur du går tillväga vid eventuellt fondbyte kan du läsa om i vårt inlägg om Fondbyte.

  Gällande skydd till efterlevande kan du se även detta i inloggat läge. För att se vad som gäller på din försäkring så kan du se detta genom att logga in på vår hemsida här med Bank-ID, Mobilt Bank-ID eller användarnamn och lösenord.

  När du loggat in finner du information om efterlevandeskyddet under rubriken "Trygghet" genom att klicka på "Efterlevandeskydd". Har man ett skydd till efterlevande så kan man se även vilket förmånstagarförordnande man har genom att klicka på pilen till vänster.


  Angelica

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.