Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför har ni inte Kivra?

Jag vet inte att jag nånsin bett om att få ha en "brevlåda" hos SPP. Jag har en brevlåda för myndighetspost / -meddelanden hos Kivra. Varför gör inte SPP som andra myndigheter och offentliga aktörer och skickar till en sådan redan befintlig låda?

Kommentarer

 • Hej Erik!

  SPP är ett privat företag och inte en offentlig aktör eller myndighet. Det är många privata företag inkluderat oss själva som väljer att ha andra lösningar än just Kivra.

  Jag hoppas att du har överseende med att vi har vår egna brevlåda och att du inte tycker att det är allt för besvärligt.

  Önskar dig en trevlig helg!
  Malin
 • Hej Malin!
  Jag fick ett mail som påstod att jag har "Kontrolluppgift för utbetalning" i "min" e-brevlåda.
  När jag loggar in på "min e-brevlåda" står det klart varför man vill att jag ska logga in - jag ska få del av SPP's marknadsföring. Som jag inte bett om.
  Någon "brevlåda" finns inte över huvud taget på webbsidan, än mindre någon kontrolluppgift. (Just nu slutade den fungera helt!)
  SPP har min mejladress - uppenbarligen. Om man vill skicka information som är mer privat och känslig så finns säkra mer allmänna brevlådor, som Kivra m fl. Då skulle jag inte behöva logga in på vart och ett av de företag som vill informera mig.
  Att SPP, liksom "många privata företag" som du säger, tvingar mig att logga in på er webbsida för att få del av mina egna uppgifter och samtidigt pracka på mig er reklam, det är inte särskilt kundvänligt, för att uttrycka det milt.
  Nu kan jag ju inte byta ut SPP mot någon konkurrent i det här läget, men jag vill gärna att du vidarebefordrar mitt ogillande till dem det berör.
  Trevlig helg du också!
  Erik
  Erik
 • Hej Erik,

  Jag uppskattar att du tar dig tid att lämna feedback till oss. För oss är det viktigt att förstå och anpassa oss efter våra kunders behov, så jag kommer givetvis ta detta vidare till berörd avdelning.

  Däremot om du upplever problem med vår e-brevlåda så ber jag dig vänligen att vara i kontakt med oss, så kan vi säkerställa att det fungerar korrekt för dig.
    Du kan kontakta oss per telefon på nummer 0771-533 533 alternativt att du kontaktar oss per e-post här.
  I kontakten med oss kan du även be oss ändra till postala utskick, om det skulle passa dig bättre.

  Är det något annat du funderar på är du alltid välkommen tillbaka till oss!

  Hoppas du får en fortsatt fin tisdag!

  Nathalie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.